Verzekeringen

Financieel Welzijn heeft zich onder andere gespecialiseerd in verzekeringen. Wij onderscheiden ons door onze vakkundigheid en klantgerichte aanpak.

U kunt bij ons terecht voor zowel uw zakelijke als uw particuliere verzekeringszaken. Door ons ruime aanbod en verzekeringen op maat vinden wij een verzekering die bij uw wensen aansluit. Zo bent u alleen verzekerd voor de dingen die u nodig heeft.

In de loop der jaren kunnen uw wensen en omstandigheden wijzigen waardoor uw verzekeringen niet meer aansluiten op uw situatie. Zo kunt u kinderen (erbij) hebben gekregen of zijn ze juist op zichzelf gaan wonen. Hier dient uw dekking op aangepast te worden.

Heeft u als hobby model vliegtuigen bouwen of een verzameling stripboeken? Bezit u kunst of antiek? Bent u dol op muziek en heeft u daarvoor een dure Hifi set gekocht? Dan kan het zo maar zijn dat uw huidige dekking op uw inboedelverzekering niet voldoende is.

Financieel Welzijn kan u voorzien van een passend advies zodat uw verzekeringen weer helemaal up-to-date zijn.

Heeft u interesse in een herziening van uw verzekeringen? neem dan gerust contact met ons op. Voor advies komen wij ook bij u thuis.