Kredieten

Bij Financieel Welzijn Bent u aan het juiste adres voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Een persoonlijke lening kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u verbouwingsplannen heeft of dat u een nieuwe auto of boot wilt kopen. Kenmerkend voor een persoonlijk krediet is dat er een begin- en einddatum is. Het krediet wordt dus gedurende de looptijd in zijn geheel afgelost. Een van de voordelen van een persoonlijk krediet is dat er kosteloos extra afgelost kan worden gedurende de looptijd. Een ander voordeel is dat u elke maand dezelfde maandlasten heeft. Dit veranderd niet tenzij u extra gaat aflossen

Een andere variant op de persoonlijke lening is een doorlopend krediet. Een doorlopend krediet is flexibel. U kunt het stuk van de lening wat u hebt afgelost weer opnemen. Een voordeel hiervan is dat u op deze manier extra financiële ruimte heeft. Uw maandlasten worden bepaald over het stuk van de lening wat u heeft opgenomen. 

Heeft u interesse in een krediet? En bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een krediet? Neem dan contact  op met een van onze adviseurs.